Στη μαγειρική, οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής. Προστίθενται σε διάφορες τούρτες, γλυκά ρολά και αρτοσκευάσματα, τόσο ως μια λεπτή αρωματική γέμιση όσο και ως μια νόστιμη διακόσμηση για το τελικό προϊόν. Οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται επίσης στην επικάλυψη σοκολατένιων λιχουδιών, μπαρών τροφίμων, γλάσου παγωτού, κράκερ, τραγανά μπισκότα, μούσλι, γλυκά και πολλές άλλες επιδόρπια.
Χρήση για
Επιδόρπια, αρτοσκευάσματα, μπισκότα, οποιαδήποτε προϊόντα αρτοποιίας, σάλτσες, πιάτα κρέατος και ψαριού.
Γεύση
Λεπτή, γλυκιά με άρωμα καρύδας
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 5,0
Λίπη (γ / 100γ)… 50
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)…520
• 11 βιταμίνες + 8 μέταλλα.
• Βασισμένο στις απαιτήσεις του σώματος ανά ηλικία σε χρήσιμες ουσίες.
• Παρέχει θρεπτικά συστατικά και υποστήριξη στις αρθρώσεις, επεκτείνοντας την ενεργή περίοδο ζωής.
• Κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση κατά την περίοδο ARVI, δίαιτες και άλλους διατροφικούς περιορισμούς, καθώς και κατά την ανάρρωση από ασθένειες και υπερκόπωση.
Συστάσεις χρήσης: Για ενήλικες, πάρτε 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
Η Χλωρέλλα έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση. Είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, η οποία απορροφάται εύκολα από το σώμα.
Καθαρό Βάρος: 28 γρ.
Μεικτό Βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 56γρ, λιπαρά - 13.5γρ, υδατάνθρακες - 17γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Συστατικά: Χλωρέλλα μικροάλγη
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Ναι
Χωρίς γλουτένη: Ναι